top of page
punch_win_kaarten_RGB.png

Een stel Mannenpinguïns

 

Tekst:  Maaike Bergstra.

Regie: Loek de Bakker

Cast:   Leendert de Ridder, Adina MacphersonEline van Gils, Pepijn Korfage.

 

'Wat als een kind aan tafel wordt gemaakt en niet in bed'

Over de Voorstelling

Twee stellen, één mannenstel en één vrouwenstel, ontmoeten elkaar in een verhaal dat draait om de vraag: "Wat als een kind aan tafel wordt gemaakt en niet in bed?" Gedurende anderhalf jaar volgen we hun intieme reis, doorspekt met humoristische scènes, waarin ze niet alleen elkaars angsten en vooroordelen moeten overwinnen, maar ook die van zichzelf. Kunnen ze de verwachtingen en patronen uit hun verleden achter zich laten en elkaar zo dicht mogelijk benaderen, wat nodig is voor hun gezamenlijke droom?

 

Maaike Bergstra

Auteur Maaike Bergstra, een queer vrouw, ooit met een eigen kinderwens, weet op meeslepende wijze haar persoonlijke verhaal te vertalen naar dit actuele theaterstuk. Door vier unieke personages op te voeren, biedt ze een breed perspectief op ouderschap, identiteit en het leven zelf. Bergstra's pen weet zowel de Lhbtiq+ gemeenschap als een breder publiek aan te spreken.

 

Ontmoet de makers Maaike Bergstra en Iris Slee

Heb je na de voorstelling nog vragen? Wil je meer weten over de inspiratie achter "Een stel Mannenpinguïns"? Na afloop van de voorstelling krijg je de kans om de toneelschrijver zelf te ontmoeten! Iris Slee, oprichter van Theaterbolwerk PUNCH, leidt een boeiend na-programma waarin Maaike Bergstra dieper ingaat op het creatieve proces en de totstandkoming van de voorstelling. Jouw kans om persoonlijke vragen te stellen.

 

Maak nu kans op 2 tickets voor de voorstelling: Een stel mannenpinguïns in een theater naar keuze uit de speellijst. Het enige wat je hoeft te doen is het onder-staande formulier in te vullen en wie weet, win jij 2 tickets voor deze humoristische actuele en geestige modern family voorstelling.

Eline van Gils 2_edited_edited.jpg
Leendert-portret-2_edited.jpg
Adina Macpherson 2.jpeg
PHOTO-2023-08-24-15-59-30_edited.jpg

Helaas,
Deze win actie is verlopen.

bottom of page