top of page

Michael Muller

Michael Muller studeerde in 2018 af aan de Toneelschool Arnhem. 

Binnenkort is hij te zien in ‘Kasimir & Karoline’ (Nina Spijkers) en ‘Het Leven Zelf’ (Loek de Bakker) van Toneelschuur Producties. Ook speelt hij in de nieuwe Netflix Original Serie ‘Dirty Lines’. 

 

Eerder speelde hij in verschillende films en series, waaronder ‘170 Hz’ en ‘GILLES’. ‘170 Hz’ werd bekroond met een Gouden Kalf Publieksprijs voor ‘Beste Film’. 

In het theater was hij te zien bij Toneelgroep Oostpool in ‘Romeo & Julia’ en ‘Normale Gewone Mensen’ en speelde in verschillende voorstellingen van o.a.  Theater Rotterdam, Frascati, Theater Sonnevanck, DOX, De Tekstsmederij en Kunstklank. 

Hij studeerde  af met de voorstelling ‘De Lange Nasleep Van Een Korte Mededeling’, geregisseerd door Maria Kraakman. 

 

Muller begon zijn carrière al op jonge leeftijd bij het Jeugdtheater Hofplein en speelde in verschillende theaterproducties als ‘Elisabeth’, ‘Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer?’ en ‘Pietje Bell’. 

Tijdens zijn eerste studie aan Institute for Performing Arts tourde hij met ‘André van Duin’s Nieuwe Revue’ en speelde hij in de succesvolle voorstelling ‘Urinetown’ het M-Lab. ‘Urinetown’ werd bekroond met de John Kraaijkamp Award voor Beste Kleine Musical.

Later speelde hij nog in de M-Lab producties ‘The Wild Party’ en ‘Ja Zanna, Nee Zanna’.

Michael Muller.jpeg
bottom of page